Du som vill ha ett par skor som passar till de flesta outfits och tillfällen vet att det kan vara väldigt svårt att hitta rätt. Men då ska du tänka på sandaletter – denna elegantare version av sandalen ger dig samma komfort som den traditionella semesterskon plus att den kan anpassas till vilken stil som helst.

Sandaletterna tillverkas i en mängd olika utföranden och modeller, och de kommer i alla tänkbara färger, stilar och trender. Det finns något till alla – och oavsett hur finsmakad eller kräsen du är när det gäller ditt val av skor kommer du garanterat att hitta ett par som passar dig. Du kan vinna en hel del ifall du har rabattkod från Footway.

Förstärk helheten i din outfit

Vart du än ska, vill du säkert att helhetsintrycket din outfit ger är något harmoniskt och moderiktigt. Ett par sandaletter kan göra tricket – de kompletterar vilken look som helst och ger dig det där lilla extra som behövs för att din look ska vara helt unik. Tänk till exempel – något så enkelt som ett par jeans och en T-shirt kan glammas upp rejält med ett par snygga sandaletter, helst med en nätt liten detalj. Den höga klacken förlänger benen och framhäver jeansens perfekta passform.

Den klassiska lilla svarta kan med snyggt uppsatt hår och ett par snygga sandaletter med stilettklack lätt göra dig till Best Dressed på festen. Sandaletter i en neutral färg kan även användas tillsammans med ett par snygga shorts och en romantisk blus för en något mer avslappnad dejt med din bättre halva, och när du väljer att bära en midikjol kan ett par högklackade sandaletter vara precis det som behövs för att din look ska vara romantisk och trendig.

Tänk efter vad det är du vill ha – och hitta det!

Vill du ha stor frihet när det kommer till skor finn närmare 700 olika modeller – så det gäller bara att du bestämmer vad det är du vill ha och sen helt enkelt går in och köper det, för det finns där. Du kan söka på märken som:
·      Bianco
·      XTI
·      Wildflower
·      Esprit
·      Duffy
·      Vagabond
·      Billi Bi
·      Laura By Heppo
·      Tamaris

Fixa dig ett par som kan bli dina nya favoriter, och kombinera dem sen med allt du vill – jeans, shorts, klänningar, kjolar – skovärldens kameleonter kommer att komplettera din garderob och sätta pricken över i:et på din outfit.