Att ta kort för körkort eller annan id-handling är ofta förenat med att ta sig iväg till en fotostudio. Det finns en rad kriterier för att ett foto skall vara godkänt för användning i dessa värdehandlingar. Dock kan man nu använda nätbaserade tjänster för att snabbare få hem bilderna. Företaget som ligger bakom online-id har stor erfarenhet av fotobranschen. I över 20 år har de hjälpt sina kunder att få perfekta bilder som klarar varje upptänkligt krav. Under föregående år valde över 9000 personer att beställa sina id-foton på detta vis och genom åren har de bistått mer än 60 000 kunder!

Besök onlineid.se för att få vidare information om tjänsten. Här kan du enkelt ladda upp ditt foto och få godkända bilder direkt hem till bostaden!

Onlineid med egen mobilkamera

Tjänsten som erbjuds går ut på att man tar bilden med hjälp av sin mobilkamera. Därefter laddas bilden upp via hemsidan. När detta är gjort kan man luta sig tillbaka och vänta på att bilderna skall kontrolleras, framkallas och skickas. I och med att man tar bilderna i hemmet kan man göra hur många tagningar som helst tills man är helt nöjd. Det finns många historier om hur personer gått till en fotostudio för att sedan ha fått ett kort de inte kan förlika sig med. Detta är ett problem som man inte längre behöver oroa sig för. Givet vad för telefonkamera man har och vilka fotoerfarenheter man kan stoltsera med, kan bilden bli hur bra som helst!

Garanterat godkänd bild för körkort

Även om man tycker sig vara ajour med vilka krav som råder för tillfället, är det långt ifrån alltid man kan räkna med att man når upp till kraven. Att skicka in bilder för pass eller körkort vilka sedan refuseras, innebär att onödigt mycket tid krävs för att få sin nya identitetshandling. När man använder sig av tjänster på onlineid.se har man en garanti om att korten kommer att hålla måttet. När man först laddar upp sin bild går kunnig personal igenom hur väl den stämmer överens med de riktlinjer som råder. Skulle någonting vara tveksamt kan man snabbt ta en ny bild. När denna bild klarar de högt ställda kraven, skickas den vidare till framkallningsfasen.

Att ha snygga bilder till id-kort, pass eller körkort är ofta viktigt! Genom att kunna få allting gjort på kortare tid och till lågt pris finns alla förutsättningar att känna sig till freds med tjänsten.