Här hittar du rolig inspiration till badrumsrenoveringen

Om du planerar att genomföra badrumsrenovering bör du först ta in inspiration från flera olika håll, en av våra favoriter är www.badrumsrenoveringarstockholm.nu. Med nya tekniska lösningar och designalternativ finns ofta vägar att välja som man inte från början tänk på. Så var hittas inspirationen?

Bo & Bygg

En väg att få inspiration till badrumsrenoveringar i Stockholm är att gå på mässan Bo & Bygg. En stor mässa som genomförs en gång per år. Det är Nordens största mässa inom boende och drar tusentals besökare från hela landet.

Önskas boende i närheten av mässan rekommenderas att bokning sker lång tid i förväg då efterfrågan på hotellrummen generellt är hög.

Badrumsdrömmar

Bloggen ”Badrumsdrömmar” är Sveriges största blogg med enbart fokus på badrum. Här blandas artiklar och blogginlägg om inredning, renovering och olika badrumsstilar. Bloggen är ”oberoende” vilket betyder att det inte är ett företag bakom bloggen. Däremot är det flera företag som köper reklam vilket är ett sätt att finansiera bloggens tillväxt.

Oavsett om du har intresse för badrumsrenoveringar i Stockholm, Götene eller Skurup så hittas härliga bilder från privatpersoners hem. En fördel är just att de flesta bilder är autentiska och inte från badrum som skapats enbart för fina bilder till kataloger.

Badrumskatalogerna

Alla tillverkare av badrumstillbehör, kakel och inredning har kataloger som de distribuerar via återförsäljarna. I de olika katalogerna finns både tekniska förklaringar och inspirerande bilder. En fördel är att priset visas direkt bredvid vilket gör det enkelt att räkna ut hur mycket det kommer att kosta att köpa in rätt mängd av exempelvis kakel.

Återförsäljare av byggvaror

En återförsäljare av byggvaror behöver inte ha inspirationsavdelningar med utställningsmaterial – men det är vanligt i framförallt storstäderna. Vill du se på olika lösningar, på badrumsrenoveringar, i Stockholm räcker det ofta med att åka till någon stor återförsäljare av byggmaterial. I mindre städer är det däremot inte lika vanligt med stora utställningsavdelningar och man får söka inspiration via andra vägar.

Husvisningarna

Att se bilder på badrumsrenoveringar i kataloger är en sak – att se det i verkligheten är en helt annan sak. Titta på Hemnet.se och sök upp bostäder med intressanta badrum. Boka sedan in dig på visningen av huset inför dess försäljning. Det är alltid spännande och intressant att se hur andra har inrett och renoverat sina badrum. Dessutom är det praktiska exempel från verkligheten – inte tillgjorda lösningar som kan hittas i kataloger och hos byggvaruhus.