Att köpa till exempel julklappar eller andra presenter till anställda kan vara svårt – speciellt om man har många som jobbar i företaget. Något som tycks bli alltmer populärt är att ge bort gåvokort i stället för en pryl, som alla mottagare kanske inte har nytta av. Nedan finns mer att läsa om gåvokorten som passar som presenter till just anställda.

Vilka är dom bästa gåvokorten?

Idag finns mängder av olika gåvokort att hitta och dom flesta har ett väldigt varierat utbud att välja bland när det är dags att lösa in korten. Vilka som är dom bästa gåvokorten är svårt att avgöra på rak arm men vill man hitta det som känns bäst för just sina egna anställda är ett tips att kolla närmare på sortimentet.

En del gåvokort kan lösas in mot köksprodukter så som knivar, skärbrädor, salt, – och pepparkvarnar och andra fina redskap. Andra erbjuder inredningsdetaljer, textilier och dekorationer. Det finns också sådana som har lite av varje och det är kanske dom bästa gåvokorten om man vill erbjuda sina anställda mycket att välja bland.

Fundera på vad dom anställda kan tänkas uppskatta mest. Kanske är majoriteten av personalen medelålders och uppskattar prylar till hemmet? Kanske finns vitt spridda åldrar med olika livsstilar och intressen?

Ett annat bra tips är att kolla närmare på dom kort som säljer bäst och hur sortimentet ser ut för dessa.

Var kan man köpa gåvokort?

Att köpa gåvokort är väldigt enkelt och kräver inte alls lika mycket arbete som att köpa fysiska presenter till många personer. Gåvokorten finns att köpa direkt på nätet – där kan man också se hur sortimentet för dom olika korten ser ut.

Vid en beställning finns några viktiga val att göra, bland annat:

  • Vilken summa mottagarna kan ”handla” för när kortet löses in
  • Hur många kort som ska köpas

Hos flera av leverantörerna får man ett bättre pris ju fler kort man köper. Om gåvokorten till exempel ska vara värda en summa av 349 kronor är det just den summan man får betala per kort om man köper 50 st. Köper man däremot mellan 50–99 kort betalar man 339 kronor per kort och köper man fler än hundra blir priset 329 kronor.

Observera dock att just dessa priser bara är ett exempel från en av leverantörerna men att flera har liknande upplägg för gåvokorten.