Genom att köpa in en griffeltavla för vägg till ditt företag kan du enkelt marknadsföra ditt företag på ett miljövänligt och rustikt sätt. Dessa tavlor är nämligen väldigt mångsidiga och finns tillgängliga i många olika former och storlekar. Det är med andra ord inte konstigt att så många caféer, pubar och restauranger använder dessa för att föra ut sina budskap!

Tre stora fördelar med att köpa en griffeltavla för vägg

Funderar du på att införskaffa en griffeltavla vägg eller varför inte på ett staffli? En sådan har många fördelar gentemot andra typer av skyltar. Till exempel är denna typ av skylt:

  • Miljövänlig. Visste du att griffeltavlor är mer miljövänliga än många andra sorters skyltar? Till skillnad från övriga alternativ kräver nämligen inte griffeltavlan att papper eller plast används. Därför är detta ett utmärkt val för miljömedvetna företag som vill föra ut sina budskap på ett mer klimatsmart sätt.
  • Rustik. En annan fördel med att använda en griffeltavla för vägg i marknadsföringen är att dessa skyltar är rustika. De kan därmed hjälpa ditt företag att förmedla olika budskap på ett mer personligt och rustikt sätt. Skyltar som tas fram på detta sätt har en viss retrokänsla som kan ge företaget en särskild karaktär i betraktarens ögon. Kunderna älskar helt enkelt den charm som dessa skyltar erbjuder. Därför används de ofta av allt från caféer och restauranger till barer och andra sorters företag.
  • Mångsidig. Du kan klicka hem griffeltavlor i alla möjliga former och storlekar. Därmed kan du enkelt hitta en som lämpar sig utmärkt för att hänga upp på väggen i ditt företags lokaler. Detta oavsett om du föredrar en lite mindre variant eller en betydligt större sådan. Det finns helt enkelt en griffeltavla för varje ändamål och för varje företag. Så du kan med fördel använda dig av sådana för att marknadsföra ditt företag såväl inomhus som utomhus.

Tänk på att göra texten på tavlan lättläst

När du använder dig av griffeltavlor i marknadsföringen av ditt företag är det lätt hänt att du börjar snirkla till texterna på tavlorna lite väl mycket. Försök istället att hålla texten lättläst och enkel för betraktaren att ta till sig. På så vis maximerar du nyttan med dessa skyltar.