För att öka dina chanser att hitta en lämplig partner online är det viktigt att du är noggrann med din datingprofil. Beroende på vilken datingsajt du använder dig av kan utformningen se lite olika ut. På vissa sidor kan du vara mer selektiv i vem du söker, exempelvis kryssa i kön, ålder, intressen och liknande. På andra sajter kanske du endast kan välja ålder och kön. Men för att lyckas med dating på nätet är något av det viktigaste din egen profil. För om du är duktig nog med profilen kommer du attrahera personer som kommer att ha mycket gemensamt med dig. Hos dejtingsidor.biz finns bra dejtingsidor att studera.

Stick ut och var dig själv på dejtingsidor

Idag har var och varannan person medlemskap hos dejtingsidor. Med det sagt kan det vara klurigt att verkligen stå ut från mängden. Dels gäller det att ha en riktigt bra profilbild, det är trots allt det första man ser och det gäller att åskådaren hajar till. Därtill bör du även ha ett mindre fotoalbum med några fler bilder som visar upp din bästa sida. Satsa på både helkroppsbilder och fina porträtt samt bilder på dig själv när du gör någon aktivitet eller liknande.

Beskrivningen – det viktiga

Förutom att bilderna är viktiga är själva beskrivningen av dig själv extremt viktigt. Detta är trots allt den första chansen för personer att lära känna dig och ta reda på om de vill chatta med dig eller inte. Var dig själv, men se till att inte bli långrandig med meningar som ”Jag är x jordsnurr och en glad prick”. Satsa istället på att använda humor och fundera ordentligt över vad som gör just dig unik. Kanske har du några särskilda partytrick? Eller ett riktigt nördigt intresse som gör dig originell?

Undvik dessa vanliga frågor

Några stora nej när du gör din profil är att välja ett smeknamn som inte är seriöst, exempelvis ”ensam_kille_87” eller ”snyggtjej”. Välj ett smeknamn som är så likt ditt riktiga namn som möjligt. En annan sak du bör undvika är att skriva alldeles för mycket i profilen, det är ingen som orkar läsa tre A4-sidor med text. Hellre kort och bra än långt och tråkigt.