Att gifta sig är fantastisk men det är även stressigt. Många saker ska klaffa och dagen i sig behöver planeras långt i förväg. Det finns gott om bra tips när det kommer till att planera sitt bröllop. Faktum är att det till och med finns konsulter som enbart jobbar med bröllopsplanering. Du kan med fördel vända dig till en sådan konsult för att få hjälp med planeringen, speciellt om du är oerfaren när det kommer till eventplanering. Önskar ni bröllopscatering i Malmö eller Lund har denna utförare gott namn.

Håll alla mätta och glada

En sak som i princip alla bröllop kommer att innehålla är mat. Från mingelmat till bröllopsmiddagen och slutligen bröllopstårtan, ett bröllop har vanligtvis ett flertal magar som behöver mättas. Maten kan dessutom behöva passa ett tema eller behöva förhålla sig till vissa gränser (på grund av allergi, religion eller livsstilsval). Som du märker är maten i sig ett litet pussel som du måste lösa på ett eller annat sätt. Att sätta ihop en meny helt på egen hand är fullt möjligt, det kan dock vara lite svårt. Tänk på att det finns en enorm skillnad mellan att planera måltiderna och faktiskt laga maten. Har du tid att laga så mycket mat? Kommer måltiderna att kunna serveras varma?

Använd dig av catering i Lund

Bor du i Lund eller omnejd och planerar ditt bröllop kommer du garanterat att stöta på denna utmaning. Maten kan lösas på flera sätt men en av de smidigaste sätten är genom att anlita ett cateringföretag. Det finns gott om företag som erbjuder catering i Lund. Ett tips är att höra av dig tidigt för att säkerställa att de inte är uppbokade redan. Cateringföretaget kan även hjälpa dig sätta ihop menyn, alternativt berätta vilka delar som de kan stå för och vilka saker du kan göra på egen hand hemma i köket.

Överraska med fika

Oavsett om du är chef över ett mindre eller större företag uppskattar alla en oväntad fika. Varför inte kontakta ett cateringföretag i Lund och boka in en smaskig fika till på fredag? Eller kanske en lyxig och dignade frukostbuffé för att visa din personal uppskattning.