Ungefär hälften av alla vigslar äger rum under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Men det finns även vissa fördelar med att planera in bröllopet till hösten. Och om du väljer att göra detta bör du naturligtvis boka catering i Stockholm till ditt höstbröllop! Genom att göra detta kan du nämligen fokusera på andra delar av planeringen förutom just maten och drycken. Dessutom kan du på så vis försäkra dig om att alla gäster kommer bli väldigt nöjda med den mat och dryck som serveras i samband med bröllopet!

4 tips för dig som ska boka catering i Stockholm till ett höstbröllop

Det finns flera olika sätt att göra det höstiga bröllopet lite extra roligt och spännande. Till exempel kan du välja att:

  • Vara kreativ när det kommer till lokalen. En av de saker som du kan göra för att krydda till det hela lite grann är att vara kreativ när du väljer lokal för bröllopsmottagningen. Det finns nämligen få lösningar som är lika spännande som när denna kan äga rum såväl inomhus som utomhus på en och samma gång. Dessutom kan du se till så att lokalen smyckas ut i höstiga färger såsom rött, orange, gult och brunt.
  • Bjuda på lite höstigare mat. En annan sak som du kan göra är att bjuda på mat som är lite starkare förknippad med hösten. Till exempel kan du välja att bjuda på aptitretare som innehåller ingredienser såsom nötter, pumpa, fikon och liknande. Här kan du få många bra tips och mycket inspiration av din leverantör av catering i Stockholm.
  • Para ihop mat och vin. Ytterligare ett hett tips är att försöka para ihop maten med vinet. En bra bröllopsmiddag är nämligen inte komplett utan utsökt mat och dryck. Ett av de bästa sätten att ta det hela till nästa nivå och imponera på gästerna är att para ihop maten och vinet på ett väldigt bra sätt. Även detta är såklart någonting som du kan få hjälp med av den cateringfirma som du bokar till tillställningen.
  • Ställa fram ljuvliga efterrätter. Varför inte bjuda på ljuvliga desserter för att ta matmenyn till nästa nivå?! Bjud gärna dina bröllopsgäster på flera olika efterrätter som på ett eller annat sätt är förknippade med hösten!