Bästsäljande produkter från Dr Dennis Gross

Dr Dennis Gross är ett amerikanskt hudvårdsmärke. Produkterna grundar sig i vetenskaplig forskning och är skonsamma mot huden – även mot den mest känsliga.

Vegansk hudvård från Dr Dennis Gross Scincare

All hudvård som finns i Dr Dennis Gross sortiment är veganska, parabenfria och ej djurtestade. Faktorer som kan vara bra att veta om man är vegan, vill värna om djurens bästa och känna sig trygg med att ingredienserna i hudvårdsprodukterna är milda mot huden. Visionen för Dr Dennis Gross produkter ska vara säkra att använda samtidigt som de ska ge det bästa resultatet på huden.

Hudvård från Dr Dennis Gross är utformad på så sätt att produkterna många gånger har flera verkande faktorer då många användare upplever att på grund av till exempel tidsbrist kan vara svårt att hinna med flera olika steg i sin hudvårdsrutin.

Hitta rätt produkt för din hudtyp

Är du osäker på vilken produkt som passar bäst för din hudtyp och dina behov kan du rådfråga en expedit i butiken du handlar i eller rådfråga en hudterapeut vad hen tror fungerar bäst utifrån din huds förutsättningar. Viktigt att komma ihåg är att även om dessa produkter är bästsäljande så kan alla reagera olika på produkterna. Det är inte heller ovanligt att det tar ett tag för huden att vänja sig till ny hudvård – ibland kan huden reagera negativt innan man sedan efter längre användning ser resultat.

Är du sugen på att testa någon hudvårdsprodukt från märket eller vill hitta en ny favorit? Här nedan listas fyra tips på bästsäljande produkter från Dr Dennis Gross:

  • Alpha Beta Daily Face Peel Original

En rengöringspeeling i engångsförpackning som kan användas dagligen av alla hudtyper. Peelingen är återfuktande och lystergivande och ska vara bra för de med acne.

  • All-in-One Cleanser with Toner

En rengöring och ansiktsvatten i ett! En produkt som tar bort smink och orenheter på och i huden.

  • C + Collagen Deep Cream

En återfuktandekräm som kan användas både på morgonen och på kvällen av de flesta hudtyper. Den innehåller C-vitamin och kollagena aminosyror vilket är ingredienser som kan göra huden mjuk och fast.

  • Alpha Beta® Peel Ultra Gentle Packettes

En till peeling som är effektiv men samtidig skonsamt mot huden. Peelingens huvudsakliga verkan ska göras för att motverka tecken på åldrande hy genom att tillexempel ta bort döda hudceller. Denna produkt är även den paketerad i engångsförpackningar.